HR tréningek, workshopok és konferencia az ÉlményHR-től

Nyílt HR tréningek és workshopok

Képzések HR-eseknek és toborzóknak Budapesten

ÚJ KÉPZÉS

Teljesítményértékelő rendszer tervezése és újratervezése workshop

Teljesítményértékelő rendszer tervezése

Gyakorlati workshop, amiben HR-esként megismerheted hogyan alakíts ki olyan teljesítményértékelési rendszert, amit szeretnek a dolgozók, és hosszú távon is működtetni fognak a vezetők.

ÚJ KÉPZÉS

Állásinterjú 2.0 - Hogyan interjúztass munkaerőhiányban

Állásinterjú workshop - Állásinterjú 2.0

Gyakorlatorientált tréning, ahol megtanulod eladni a pozíciót és a céget a jelölteknek, és elsajátítod azokat a módszereket, amelyekkel kimaxolhatod a jelöltélményt. Magasabb ajánlat elfogadási arány és könnyebb toborzás.

HR Marketing alapozó tréning

HR marketing tréning

Hogyan érj el több tehetséget és legyél vonzóbb célpont számukra, az online marketing segítségével? Meggyőzőbb álláshirdetések, toborzás a közösségi médiában és hatékonyabb karrieroldalak. 

Mutatószámok a HR-ben workshop

HR mutatószámok workshop

Gyakorlati workshop, amiben HR-esként megismerheted a legfontosabb mutatószámokat, és azt is, miként segítik ezek a HR-es munkádat és növelik a HR tekintélyét a vezetőség szemében.

ÚJ KÉPZÉS

Álláshirdetés 2.0 - Eredményesebb álláshirdetések marketing szövegírási technikákkal!

Gyakorlati workshop toborzóknak és kiválasztási specialistáknak, ahol megtanulhatsz egy gyökeresen új, HR marketing szemléletű álláshirdetés írási módszert, amivel könnyedén kitűnhetsz a sablon hirdetések közül.

Zárt tréningek és workshopok

Cégre szabott gyakorlati HR képzések vezetőknek és HR-eseknek

Álláshirdetés író workshop

Álláshirdetés író workshop

Gyakorlatorientált workshop, ahol elsajátítod a marketing szemléletű szövegírás alapjait, és együtt át is írunk néhány álláshirdetést, amit használsz. Ez egy zárt képzés, így egész nap a ti hirdetéseitekkel fogunk foglalkozni. 

Állásinterjú tréning vezetőknek

Állásinterjú-technika tréning vezetőknek

Zárt képzés a cégetek vezetőinek, kiválasztásban résztvevő szakembereknek. A cél, hogy ne csak a HR-esek, hanem ők is magabiztosan és profin vezessék az állásinterjúkat, miközben pozitív jelöltélményt nyújtanak. 

Teljesítményértékelés tréning vezetőknek

Teljesítményértékelés tréning vezetőknek

Egy gyakorlatorientált zárt tréning, ahol a cégetek vezetői együtt felkészülnek a teljesítményértékelésre, arra, hogyan adjanak konstruktív és motiváló visszajelzéseket a munkavállalóknak.

Online HR képzések

HR Summit 2019 - Online HR konferencia felvétele

Megtartottuk az év legnagyobb HR eseményét, a HR Summit-ot, amire összesen több mint 3700 HR-es regisztrált. 31 neves előadó mesélt a HR legizgalmasabb, és legégetőbb témáiról 5 napon keresztül. Most te is megvásárolhatod a konferencia teljes anyagát akciós áron.

>